Gratis gelaagd veiligheidsglas offerte

Gratis offerte voor veiligheidsglas?

Van plan om gelaagd veiligheids- of draadglas aan te schaffen? De samenstelling van het glas (lagen en tussenlagen) bepalen de mate van veiligheid en weerstand. Bijv. bij ongelukken, inbraak en bescherming. Veiligheidsglas en draadglas word vooral gebruikt voor winkels, balies en als middel tegen inbraak. Bovendien werkt het ook goed als geluidsisolatie.

Veiligheidsglas opties

U kunt bij veiligheidsglas o.a. bepalen uit hoeveel glasbladen u gebruik wilt maken. Afhankelijk van het doel en functie. Daarnaast kunt u kiezen uit opties als zonwering, geluidswering en verbeterde warmte-isolatie. Uiteraard kunt u het glas naar eigen hand verder decoreren, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Denk aan bepaalde glaskleuren en motieven.

Veiligheid glassoort en dikte

Houdt rekening dat de prijs en de mate van afwerking, prijsbepalend is. Geef duidelijke omschrijving aan bij het aanvragen van een offerte. Alleen op die manier kunnen we u voorzien van accuraat glas offerte op maat. Heeft u hierover vragen of opmerkingen m.b.t. veiligheidsglas? Ook die kunt u vragen via het offerte formulier. U krijgt een passend antwoord op uw vragen.  

 

*Uw gegevens worden in vertrouwen behandeld.

Sitemap

Gratis glas offerte
Vraag snel gratis glas offerte aan
Klik hierKlik hier